Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Звернення до жителів Хмільницької об'єднаної територіальної громади

Дата: 18.03.2020 10:37
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

 

Шановні громадяни та жителі Хмільницької об'єднаної територіальної  громади!

 

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року №215, щодо ситуації з розповсюдженням коронавірусу COVID-19,  по всій країні  запроваджено карантинні заходи.

Сільська рада закликає зберігати спокій, не бути легковажними, дотримуватися  інструкцій, правил  та рекомендацій. А ще нагадуємо про самоізоляцію,  як спосіб запобігання поширення хвороби.

Для  замовлення довідок та інших документів  рекомендовано звертатися в телефонному режимі, у тому числі у старостинських округах. Просимо Вас  без нагальної потреби не відвідувати сільську раду та старостинські округи.  Не відвідуйте без потреби громадські місця, тим самим не наражайте ні себе, ні інших на небезпеку.

У всіх закладах освіти нашої громади введено карантин. Просимо Вас не відпускати дітей на прогулянки в місця скупчення людей та  пояснювати своїм дітям всю небезпеку даної ситуації.

Нагадуємо, що районні, обласні заклади та установи теж працюють в режимі карантину, тому без особливої потреби не виїжджайте до міста, особливо в умовах обмеження транспортного сполучення.

Шановні жителі громади, просимо з розумінням відноситись до тимчасових незручностей  і з повагою  ставитися один  до одного.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua