Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Шановні платники, щоб убезпечити себе використовуйте електронні сервіси ДПС! Не відвідуйте податкову на період карантину!

Дата: 16.03.2020 19:32
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Шановні платники, щоб убезпечити себе використовуйте електронні сервіси ДПС! Не відвідуйте податкову на період карантину!

Головне управління ДПС у Чернігівській області рекомендує платникам податків зайвий раз не відвідувати податкову та для обміну інформацією максимально використовувати електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua).  

У відкритій частині Електронного кабінету розміщена загальнодоступна інформація: податковий календар, інформація з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, а також тут можна завантажити бланки податкової звітності тощо.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Тут можна побачити стан розрахунків з бюджетом, здійснити  листування з органами ДПС, отримати інформацію з реєстрів ДПС, подати заяви/запити, декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді, отримати довідку про доходи тощо.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua