Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Увага! Карантин.

Дата: 16.03.2020 19:19
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ХМІЛЬНИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

12  березня  2020 року                 с. Хмільниця                       № 19

 

Про тимчасове призупинення

освітнього процесу в закладах освіти

Хмільницької ОТГ

 

          Заслухавши доповідь сільського голови Слюнька Ю.І., керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID – 19”, наказу Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації від 12.03.2020 №116 “Про тимчасове призупинення освітнього процесу в закладах освіти області”, виконавчий комітет Хмільницької сільської ради вирішив:  

 

        1. Керівникам закладів освіти:

       1.1.Тимчасово, починаючи з 13.03.2020, призупинити освітній процес в термін до 03.04.2020.

       Забезпечити інформування батьків про призупинення занять та необхідність своєчасного звернення до сімейного лікаря у разі виявлення симптомів захворювання інфекцією, спричиненою коронавірусом COVID – 19.

        1.2. На період тимчасового призупинення освітнього процесу відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів.

        1.3. Організувати інформування здобувачів освіти та співробітників закладів освіти щодо заходів запобігання поширення хвороби, проявів хвороби та дій у випадку захворювання.

        Провести інструктажі із здобувачами освіти з питань безпеки життєдіяльності під час вимушених канікул (дотримання правил пожежної та електробезпеки, безпеки дорожнього руху, безпечного перебування на водоймищах, використання піротехніки, поводження з підозрілими предметами тощо).

        1.4. Розробити заходи щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій, особливу увагу звернувши на підготовку учнів 11 класу до ЗНО, та щодо відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації.

        1.5. Розробити заходи щодо часткового переведення працівників на роботу в дистанційному режимі та на виконання інших видів робіт (організаційно-педагогічна, методична тощо).

        1.6. У закладах освіти забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, і гострих респіраторних інфекцій.

         Посилити контроль за проведенням санітарно-гігієнічних заходів щодо особистої гігієни, питного режиму, вологого прибирання приміщень із застосуванням дезінфікуючих засобів, режиму провітрювання тощо.

        1.8. Скасувати проведення запланованих нарад до нормалізації епідемічної ситуації.

        1.9.  Забезпечити  проведення   комплексу  робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, а також необхідного температурного режиму в закладах освіти.

         2.    Контроль  за  виконання покласти на начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Хмільницької сільської ради Чауса О.В.

 

Сільський голова                                                                  Юрій СЛЮНЬКО

https://rada.info/upload/users_files/04412030/c0d656540b736221a1b1cef91baa69ec.pdf


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua