Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Громадські слухання в Довжику.

Дата: 12.02.2020 05:59
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

Громадські слухання в Довжику.

11 лютого 2020 року в приміщенні Довжицького старостинського округу відбулись громадські слухання щодо розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації : «Детальний план території орієнтовною площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Довжицької сільської ради, Чернігівського району, Чернігівської області, для зміни цільового призначення та будівництва цеху з плодової переробки та ведення садівництва».

Замовником проекту є Чернігівська районна державна адміністрація, розробник - ПП «Архітектурно-будівельна майстерня Травки В.». Підставою для розроблення документації є розпорядження голови Чернігівської РДА №104 від 15.04.2019 року.

На громадських слуханнях були присутні представник замовника, головний архітектор проекту, інвестор та представники від громадськості.  

Інвестор проекту повідомила що під час реалізації проекту будуть враховані інтереси громади та буде надаватись допомога в покращенні інфраструктури села. 

Після обговорення проект було підтримано при умові врахування інтересів громади.

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua