Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Мереживо зимових свят у Хмільниці!

Дата: 17.01.2020 16:50
Кількість переглядів: 234

  Фото без опису

                          Мереживо зимових свят у Хмільниці!

 

     31 грудня, за кілька годин до початку Нового 2020 року, хмільничани та гості села зібралися у місцевому Будинку культури, щоб весело зустріти прийдешній Новий рік та зарядитися гарним настроєм на всі новорічні свята.

  Святкові вогники на ошатній красуні – ялинці та новорічні декорації створювали атмосферу чарівності та казковості.

   Привітальним словом з надією на кращі часи та з вірою у щасливе майбутнє до присутніх звернувся сільський голова Юрій Слюнько та запросив подивитися театралізоване новорічне дійство.

   Глядачів вітали хоровий колектив « Любисток» Хмільницького Будинку культури під керівництвом Ольги Коцур та дует баяністів у складі Ігоря та Романа Макаренків.

   Працівники та учасники художньої самодіяльності закладу запропонували глядачам змістовну, різножанрову новорічну програму. Сценарій свята був незвичний, оскільки Новий рік зібрав на гостину всі свята українські, щоб вибрати найкращу традицію для зустрічі Нового року. Гостей свята вразили своєю оригінальністю учасники театрального гуртка Хмільницького Будинку культури з веселими мініатюрами. Новорічним подарунком від молоді села був запальний танець.

    За веселими усмішками та вдячними оплесками глядачів можна судити, що вечір пройшов вдало.

     Організатори свята Світлана Калита та Людмила Слюнько вдячні всім, хто брав участь у підготовці та проведенні новорічного вечора, а саме: Володимиру Макеєву, Ярославу Гуляю, Максиму Дорошенку, Євгенію Ситниченку, Олегу Буцику, Альоні Слюнько, Наталії Дідовець, Аліні Романчук, Катерині Поліщук, Ілоні Басанець, Олені Кезлі, Наталії Лазаревій, Тетяні Гончар, Анатолію Низовцю, Івану Заворотному,Людмилі Макаренко, Ганні Якименко, Любові Кирпенко, Миколі Апанасенку, Максиму Калиті, Ігорю та Роману Макаренкам.

    Та зимова казка на цьому не закінчилась. « Щедрий міх зимових свят» перенісся до Хмільницької бібліотеки, де на користувачів чекали виставка « Святкове мереживо зими» та виставка – інстоляція « З Різдвом Христовим, Україно!», матеріали якої розповіли про традиції Різдва.

    Дружня читацька родина дошкільнят зробила креативну ялинку – ялинку з долоньок з побажаннями та мріями на 2020 рік. На всіх дітей чекали зимові розваги та вікторини.

    Приємно усвідомлювати, що наша молодь, наші діти продовжують традиції українського народу.

    13 січня, на Щедрий вечір, від хати до хати щедрувальники своїми яскравими костюмами, театралізованими сценками та щирими словами вітань дарували жителям села радісний настрій та чимало позитивних емоцій.

 Господарі, в свою чергу, щедро їх обдаровували.

     А на ранок, в свято Василя, хлопці, набивши повні кишені зерна, вирушали зі словами: « Сієм, сієм, посіваєм, щастя й долі вам бажаєм!» до родичів та сусідів

« посівати», вірячи в те, що це посприяє хорошому та багатому врожаю.

   Тож і ми хочемо побажати всім, щоб 2020 рік приніс із собою мир, радість, любов та достаток у кожну оселю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua