Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Прийнято Бюджет Громади!

Дата: 28.12.2019 18:12
Кількість переглядів: 230

          

          18 грудня під керівництвом голови Хмільницької обєднаної громади Юрія  Слюнька відбулося пленарне засідання шостої сесії сьомого скликання сесії селищної ради.

        Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

          Засідання розпочалось з приємної події, грамотою сільської ради з нагоди Дня місцевого самоврядування  було нагороджено депутата сільської ради Івана Дементова

            Ключовим питанням порядку денного стало прийняття бюджету громади на 2020 рік.

             Головний фінансовий документ був розроблений фінансово-бухгалтерським відділом сільської ради під керівництвом головного бухгалтера Світлани Чех та детально опрацьований на засіданні постйної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку під керівництвом Віктора Ланька.

               Бюджет об’єднаної громади на 2020 рік сформований відповідно до вимог Податкового та Бюджетного кодексів України, з урахуванням фактичних надходжень до бюджету в 2019 році.

               Головним кошторисом громади визначено доходи сільського бюджету в сумі 24632,7 тис. гривень, у тому числі  доходи загального фонду – 24228,0 тис. грн. та спеціального фонду – 404,7 тис. грн.; видатки бюджету –  у сумі 24632,7 тис. гривень, у тому числі загального фонду –24164,0 тис. грн. та видатки спеціального фонду – 468,7 тис. грн.

               Власних надходжень громади достатньо, щоб забезпечувати сталий розвиток всієї громади, в тому числі Роїщенського та Довжицького старостинських округів. За потреби у документ протягом року вноситимуть зміни.

               Питання, які не були враховані у проєкті бюджету а саме фінансування заробітної плати працівників громадських організацій та комунальних закладів Чернігівської районної ради, які безпосередньо працюють на території сільської  ради, коштів для забезпечення участі представників громади у змаганнях та придбання спортивного інвентаря, будуть розглядатися в процесі уточнення показників бюджету при розподілі вільного залишку коштів та видатків розвитку на найближчій бюджетній сесії.

              За бюджет громади проголосували всі присутні на пленарному засіданні депутати.

              Крім бюджетного питання,  депутатами були розглянуті земельні питання та питання перадачи у власність громади освітніх закладів, які також були попередньо обговорено на засіданні постійних комісій та прийняті одноголосно.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua