Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Привітання

Вітаємо з Днем народження завідуючу сільским клубом села Рівнопілля Карпенко Людмилу Геннадіївну

Нехай в Ваш день народження  буде чудовий настрій, величезна кількість квітів і компліментів, усмішок і добра. Нехай поруч завжди будуть дорогі серцю люди. Здоров’я, щастя, довгих років! І кожен день народження нехай залишає добрий слід!

12:18 21.10.2019

Вітаємо з Днем народження в.о. старости Довжицького старостинського округу Курило Ніну Михайлівну.

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

16:39 16.10.2019

Вітаємо з Днем народження завідуючу Роїщенською сільською бібліотекою Бабич Валентину Федорівну

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!  

14:41 01.09.2019

Вітаємо з Днем народження завідуючу Рівнопільським ДНЗ "Радужне сяйво" Легезу Аліну Миколаївну

27 серпня відзначає свій День народження завідуюча Рівнопільським ДНЗ "Радужне сяйво" Легеза Аліна Миколаївна Бажаємо міцного здоров’я й життєвих сил, радісних подій і звершень, бадьорості духу й краси, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай на життєвому шляху будуть тільки приємні зустрічі, а оточуючі приділятимуть належну увагу Вашій прекрасній душі, красі й жіночності.

12:56 27.08.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua