Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Вітаємо з Днем народження сільського голову Слюнька Юрія Івановича.

Дата: 24.09.2020 12:17
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

     День Народження – це свято особливе, навіть загадкове. Це свято, що приносить мир почуттів, приємних вражень і святкового настрою. І сьогодні, 24 вересня, вітання будуть линути на адресу сільського голови Хмільницької ОТГ Слюнька Юрія Івановича, якому доля принесла на сонячних промінцях 45-тий рік життя.

      Шановий Юрій Іванович, з нагоди такого чудового свята прийміть найщиріші вітання від  депутатського корпусу, виконавчого комітету, колективу Хмільницької сільської ради, працівників культури та освіти, старостинських округів.

      Наш дружній колектив вдячний Вам  за відмінну роботу в команді, підтримку і розуміння. Працювати з таким керівником, як Ви, комфортно і  приємно. Не кожен може похвалитись таким мудрим наставником, професіоналом своєї справи, людиною тверезого розуму і залізної витримки. Ми Вас поважаємо за амбітність, цілеспрямованість. Ви той, хто завжди створює гарну атмосферу в колективі. Для нас Ви не просто сільський голова , Ви – мудрий управитель, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та авторитетний. Ви ділитесь своєю енергією та заряджаєте інших позитивом. Спасибі Вам, Юрію Івановичу, за те, що навіть у найскладніших ситуаціях Ви не падаєте духом і зберігаєте оптимізм і впевненість, які так потрібні в даний час нашій громаді. Бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів. А підгрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров´я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої  душі. Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити красу і добро. Мрійте, посміхайтесь,  насолоджуйтесь кожною миттю, щоб кожен ранок був щасливим, день-корисним, вечір-незабутнім. Живіть із блиском в очах, щастям у душі і любов´ю у серці. Мрійте, йдіть за своїм натхненням. Дивіться вперед з надією, назад із вдячністю, по сторонах - з любов´ю. Зустрічайте кожен день з посмішкою, і він обов´язково відповість Вам взаємністю. Міцного Вам здоров´я, Божого благословіння, сімейного затишку і щастя , щедрої світлої долі, багатої на любов і добро.

                                                                                         З ювілейним днем  народження.  


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua