Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Вітаємо із святом фізичної культури і спорту

Дата: 12.09.2020 15:35
Кількість переглядів: 162


Із святом фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації.
Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району - це пріоритетне завдання.
Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!
Від щирого серця вітаємо Вас із з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята, яке у цей олімпійський рік, безперечно, стало святом мільйонів уболівальників спорту, шанувальників здорового способу життя. Бажаємо всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

 

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua