Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 29.05.2020 15:36
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Колись веселий дзвоник Вас зустрічав на порозі в 1 клас, а сьогодні він лунає на знак прощання зі школою. Прощальні хвилини завжди наповнені яскравими спогадами і щемливим ??сумом від того, що йде в минуле щось важливе, дороге, рідне.

Шановні учні, дорогі випускники! Вітаємо Вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників це - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти Вам у всьому!

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua