Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Хмільницька громада» (код ЄДРПОУ: 04412030) був реорганізований і увійшов до складу Новобілоуської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Хмільницька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новобілоуської громади

В Чернігівській області розпочала роботу інформаційна платформа «Допомога поруч»

Дата: 19.05.2020 15:00
Кількість переглядів: 242

В Чернігівській області розпочала роботу інформаційна платформа «Допомога поруч»

 

Міністерством соціальної політики України запроваджено соціальний проєкт, створений для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

В межах забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.04.2020 «Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення» розпочинає функціонування інформаційна платформа «Допомога поруч». Вона розміщена за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua.

Проект об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади і місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги.

Завдяки соціальному онлайн-проєкту оперативно визначатимуться потреби, надаватиметься відповідна мобільна допомога та соціальні послуги одиноким громадянам похилого віку, людям з інвалідністю, сім’ям з дітьми та іншим соціально вразливим верствам населення.

 

«Допомога поруч» працює на Чернігівщині за номером 0800502349


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua